logo
 
 

Proizvodi

     
>
  SmartPOS
program za maloprodaju
>
  TradIS
ERP za trgovinska preduzeća
>
  Logosoft WMS
magacinsko poslovanje
>
  SmartSMS
slanje masovnih SMS poruka
>
  SMS Loyalty
program za akcije i popuste
 

SmartPOS - poslovni program za maloprodaju

SmartPOS

Program za maloprodaju SmartPOS je razvijen kroz dugogodišnje partnerstvo sa našim klijentima iz sektora trgovine odećom, obućom, sportskom opremom i tehničkom robom.

Na tržištu ga izdvaja podrška za veličine, boje, materijal, serijske brojeve i slične karakteristike artikala čime, uz standardne podele na odeljenja i kategorije (brend, tip, vrsta...), omogućava lak i pregledan rad u prodaji i evidenciji robe.

 Pogledajte Primere i Reference

Artikli:
SmartPOS prepoznaje artikle na osnovu šifre, bar-koda, naziva ili alijasa (dodatnih šifara). Radi sa neograničenim brojem artikala, kategorija, odeljenja, operatera.
Evidencije:
Poslovni program vodi evidenciju promena zaliha robe (za svaku veličinu, boju, materijal, serijski broj, i ukupno). Takođe vodi evidenciju o bezgotovinskim transakcijama (čekovi, kartice).
Dokumenta:
Izrađuje kalkulacije, nivelacije, KEPU i ostale dokumente. Automatski izrađuje sve potrebne izveštaje o poslovanju (o robi, finansijama, kupcima…). Generiše sva potrebna dokumenta za knjigovodstvo.
Integracija:
SmartPOS kao program za maloprodaju lako razmenjuje podatke sa drugim sistemima za praćenje poslovanja (ERP, knjigovodstveni programi i sl.). Takođe, ima mogućnost integracije neograničenog broja POS računara u jedinstven sistem.
Podrška:
Korisnici SmartPOS-a uživaju više vidova podrške naših operatera: za manje hitne slučajeve e-mailom, za hitne telefonom, a za hitne i komplikovanije funkcijom Remote Desktop.
 

Za više informacija

     
  Pozovite nas:
011 26 91 886
  Pišite nam:
info@logosoft.rs
     

SmartPOS je ubrzao i olakšao rad naših prodavaca na kasi, i umnogome smanjio mogućnost ljudske greške. Evidencija veličina i boja odeće i obuće je genijalna. Najbolje moguće rešenje za moje preduzeće... Dalje

Zoran Bošković, direktor
Planeta Sport


 

 

Copyright © LOGOSOFT.d.o.o. Sva prava zadržana.
Bulevar Milutina Milankovića 110, 11070 Novi Beograd | 011/ 2691 886, 3015 193

Microsoft Certified Partner