logo
 
 

Proizvodi

     
>
  SmartPOS
program za maloprodaju
>
  TradIS
ERP za trgovinska preduzeća
>
  Logosoft WMS
magacinsko poslovanje
>
  SmartSMS
slanje masovnih SMS poruka
>
  SMS Loyalty
program za akcije i popuste
 

O nama

Posvećeni smo izradi poslovnog softvera, sa fokusom na potrebe trgovinskih preduzeća.Naši proizvodi se koriste na tržištima Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije.
Zbog specifičnih mogućnosti naših programa (podrška za veličine, boje, materijale, kao i za serijske brojeve artikala), veliki broj naših klijenata dolazi iz sveta trgovine odećom, obućom i sportskom opremom, a manji iz sveta trgovine tehničkom i drugom robom.

Ponosni smo na svoj program kontinuiranog unapređenja softvera, zahvaljujući kome naši korisnici imaju programe koji ne zastarevaju, već dobijaju nove funkcionalnosti i tako postaju sve bolji. Na primer, za naš program za maloprodaju SmartPOS godišnje objavimo preko dvadeset unapređenja.
Naša poslovna filozofija počiva na dve ideje:

1) Specijalizacija 
Smatramo da najveću korist korisnik ima od softvera koji je usko specijalizovan za njegove potrebe, a ne od univerzalnih rešenja. Tako smo se i specijalizovali za rešavanje potreba trgovinskih preduzeća, sa dodatnom specijalizacijom za trgovinu odećom, obućom, tehničkom robom.

2) Ideje dolaze od klijenata 
Verujemo da najbolje ideje za unapređenje naših programa, kao i za stvaranje novih, dolaze od naših klijenata, od njihovih zahteva, problema i ideja. Zato svoje klijente pažljivo slušamo, i smatramo partnerima. Stvarajući rešenja za naše partnere unapredili smo sve svoje postojeće proizvode, i stvorili neke nove, kao što su SmartCommunicator i SMSLoyalty .
Logosoft je osnovan 1993. godine u Beogradu. Osnivač Logosofta, Petar Marković je pre osnivanja Logosofta stekao značajno iskustvo radeći kao inženjer razvoja softvera u Institutu Mihajlo Pupin u Beogradu, kao i za partnere Instituta u Švedskoj i Italiji.
Logosoft je Microsoft Silver Partner (Application Development). Svoje proizvode razvijamo koristeći Microsoft .Net platformu, uz korišćenje Microsoft i Oracle baza podataka.
Ako Vas još nešto interesuje u vezi naše firme i onog što radimo, ako mislite da možemo nešto da učinimo za Vas, kontaktirajte nas.
 

Za više informacija

     
  Pozovite nas:
011 26 91 886
  Pišite nam:
info@logosoft.rs
     

Za život naše firme usklađenost poslovnih procesa spada u sam vrh prioriteta. Sa velikim brojem izdvojenih objekata, tokovi robe i dokumentacije moraju biti perfektno organizovani, a tu na scenu stupa SmartPOS. Odlučili smo se za njega još pre sedam godina, kad je krenula fiskalizacija, i nikad se nismo pokajali. Njime izuzetno kvalitetno rešavamo problem distribucije robe i dokumenata kroz poslovne procese u našem sistemu, a vrlo precizni izveštaji, koje SmartPOS kreira, u mnogome su nam olakšali analitiku, a samim tim i planiranje.... Dalje

Zoran Bošković, direktor
Planeta Sport


 

 

Copyright © LOGOSOFT.d.o.o. Sva prava zadržana.
Bulevar Milutina Milankovića 110, 11070 Novi Beograd | 011/ 2691 886, 3015 193

Microsoft Certified Partner