logo
 
 

Proizvodi

     
>
  SmartPOS
program za maloprodaju
>
  TradIS
ERP za trgovinska preduzeća
>
  Logosoft WMS
magacinsko poslovanje
>
  SmartSMS
slanje masovnih SMS poruka
>
  SMS Loyalty
program za akcije i popuste
 

SMS Loyalty - nova generacija loyalty i VIP programa

SMS Loyalty
U naprednoj verziji loyalty softvera SMSLoyalty kupcu nije potrebna nikakva kartica da bi ostvarivao popuste u Vašoj prodavnici – dovoljan mu je mobilni telefon.

Ako imate razvijen bilo kakav sistem popusta za najvernije kupce, ili ako nešto tako planirate, SMSLoyalty će Vam biti od velike pomoći.


Pogledajte Reference

 

Koristeći sve dostupne informacije iz svoje baze, iz svih prodavnica u lancu, po svim zadatim kriterijumima, za svakog kupca ponaosob možete kreirati određeni popust. I taj popust mu možete odobriti kad uđe u prodavnicu, ili ga o tome informisati u okviru prodajne akcije. U oba slučaja se “jedinstveni kod” (softverski generisani kod), za koji je popust vezan, šalje SMS-om na mobilni broj kupca. I to je sve što se identifikacije tiče – brzo, jednostavno i maksimalno personalizovano.
Kriterijumi koje možete zadati mogu biti između ostalog i visina prethodnih transakcija, broj ostvarenih kupovina, način plaćanja, kategorija kupca (žena, muškarac, poslovni partner, zaposleni...), pri čemu možete postaviti i razna ograničenja (npr. da zaposleni u prodavnici ima pravo na popust, ali samo jednom mesečno).
Prednosti ovakvog načina rada su:
 
- Kupac ne mora da nosi sa sobom nikakvu posebnu karticu (koju može lako da zaboravi i da zbog toga odustane od kupovine) 
- Visina popusta se može programirati za svakog kupca ponaosob
- Prodavac ne saznaje identitet kupca
- Prodavac ne utiče na to koliki će popust biti odobren
Pošto su “jednistveni kodovi” - jedinstveni (individualni), u svakom trenutku imate svu potrebnu analitiku (po svim parametrima akcije). Izveštaji o svakom kupcu i grupi kupaca, kao i o svim popustima i prodajama ostvarenim u datom periodu, omogućavaju Vam da precizno pratite tekuće i planirate buduće prodajne akcije.
SMSLoyalty Vam pomaže da bazu svojih vernih kupaca koristite na najefikasniji način.
 

Za više informacija

     
  Pozovite nas:
011 26 91 886
  Pišite nam:
info@logosoft.rs
     

Nije sve u tome da mi puno ljudi prođe kroz radnje, meni je cilj da imam stalne kupce, da mi se vraćaju, da su mi lojalni. Zato sam kupio SMS Kupon, i vrlo sam zadovoljan. Uz njegovu pomoć sam stvorio klub vernih potrošača...Efekat je sjajan, a tako sam smanjio i troškove marketinga... Dalje

Zoran Bošković, direktor
Planeta Sport


 

 

Copyright © LOGOSOFT.d.o.o. Sva prava zadržana.
Bulevar Milutina Milankovića 110, 11070 Novi Beograd | 011/ 2691 886, 3015 193

Microsoft Certified Partner